Beste OPEN32-klant,


Bij OPEN32 is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je in onze winkels en op open32.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

 

Onze maatregelen;

We volgen uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten zoals pinautomaten en kassa’s. Daarnaast vragen we onze medewerkers een veiligheidsprotocol te volgen en niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

 

Onze winkels;

Alle Nederlandse OPEN32 winkels zijn open. Daar doen we met al onze collega’s heel erg ons best voor, maar shoppen zal de komende periode misschien wel wat anders gaan dan je gewend bent. Wij vragen jouw begrip hiervoor. 

Bekijk onze winkels en openingstijden >

Personal Shopping

Wij nemen in onze winkel de ruimte én tijd voor jou. Shop op afspraak inclusief één-op-één stylingadvies, die lekkere kop koffie én een goed gesprek.

Maak een personal shopping afspraak >

 

Wil je online shoppen?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn blijven we online de service bieden die je van ons gewend bent.

We volgen in ons magazijn uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen en om jouw pakket zorgvuldig samen te stellen. De levertijden van jouw pakket zijn ongewijzigd, de gemiddelde levertijd bedraagt: 2-4 werkdagen.

Wanneer jouw bestelling wordt geleverd zal de pakketbezorger van PostNL, met jouw toestemming, tekenen voor ontvangst. De pakketbezorger vraagt daarbij om de laatste 3 cijfers van jouw legitimatiebewijs.

 

We zullen de komende weken zoveel mogelijk inspiratie met je delen via onze online kanalen. Uiteraard kun je ook nog steeds jouw favoriete items shoppen via www.open32.nl

 

Wat kan jij doen als klant van OPEN32?

  • Heb je symptomen van verkoudheid of koorts? Shop dan even niet in onze winkels, maar via www.open32.nl
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren (min. 1,5 meter)
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

 

Vragen;

Aarzel niet om contact op te nemen via onze klantenservice (026 - 20 30 932) als je vragen hebt. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar.

Of bekijk hier de meest gestelde vragen over COVID-19.

 

We zijn ontzettend trots op jou als klant én op al onze medewerkers.

Laten we goed voor elkaar zorgen in deze onzekere tijden. Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Team OPEN32