Beste OPEN32-klant,


Bij OPEN32 is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en jou als klant het allerbelangrijkste. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19) treffen we een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We informeren je graag over hoe we je in onze winkels en op open32.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en jou de service kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent.

 

Onze maatregelen;

We volgen uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We desinfecteren alle contactpunten zoals pinautomaten en kassa’s. Daarnaast vragen we onze medewerkers een veiligheidsprotocol te volgen en niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

 

Onze winkels;

Alle Nederlandse OPEN32 winkels blijven vooralsnog open. Daar doen we met al onze collega’s heel erg ons best voor, maar shoppen zal de komende weken misschien wel wat anders gaan dan je gewend bent. Wij vragen jouw begrip hiervoor. 

Met ingang van woensdag 25 maart zijn de openingstijden gewijzigd. De nieuwe openingstijden zijn:

  • Maandag* t/m woensdag: 11.00 - 17.00 uur
  • Donderdag en vrijdag: 11.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag*: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 - 17.00 uur

* afhankelijk van winkelstad / kan verschillen per winkel. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice (026 - 20 30 932) als je vragen hebt. Wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

 
Let op: Onze koopavonden komen te vervallen

We willen je erop wijzen dat onze koopavonden voorlopig komen te vervallen. Bezoek je toch liever op jouw gebruikelijke koopavond een OPEN32 winkel bij jou in de buurt, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Laat het ons weten via onze klantenservice (026 - 20 30 932) en wij regelen een avond prive shopping voor je.

 

Online zijn en blijven we OPEN;

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn blijven we online de service bieden die je van ons gewend bent.

We volgen in ons magazijn uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen en om jouw pakket zorgvuldig samen te stellen. De levertijden van jouw pakket zijn ongewijzigd. De gemiddelde levertijd bedraagt: 2-4 werkdagen.

Wanneer jouw bestelling wordt geleverd zal de pakketbezorger van PostNL, met jouw toestemming, tekenen voor ontvangst. De pakketbezorger vraagt daarbij om de laatste 3 cijfers van jouw legitimatiebewijs.

 

We zullen de komende weken zoveel mogelijk inspiratie met je delen via onze online kanalen. Uiteraard kun je ook nog steeds jouw favoriete items shoppen via www.open32.nl

 

Wat kan jij doen als klant van OPEN32?

  • Heb je symptomen van verkoudheid of koorts? Shop dan even niet in onze winkels, maar via www.open32.nl
  • Probeer in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren (min. 1,5 meter)
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos

 

Vragen;

Aarzel niet om contact op te nemen via onze klantenservice (026 - 20 30 932) als je vragen hebt. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar.

  • Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur

In het weekend kan je ons een e-mail sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

We zijn ontzettend trots op jou als klant én op al onze medewerkers.

Laten we goed voor elkaar zorgen in deze onzekere tijden. Pas goed op jezelf, houd gepaste afstand tot elkaar en wij zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Team OPEN32