Replay M914 Anbass Jeans

1 producten

Replay is gespecialiseerd in jeans sinds 1981. Naast de Waitom jeans heeft Replay nu ook de bekende Anbass Jeans. Deze stoere heren jeans zijn voorzien van subtiele details. De Anbass Jeans heeft een slim fit en een regular waist, waardoor de jeans een fijne pasvorm heeft. De Anbass is gemaakt van een stretchy denim en is een onmisbaar item voor mannen. Bekijk nu de collectie Anbass Jeans van Replay bij OPEN32.nl

  • Replay
    € 129,95 € 69,95
    Bekijk & shop

    Meerdere maten beschikbaar

REPLAY ADV Campaign Spring 2015 van Replay op Youtube.

Replay M914 Anbass Jeans bij OPEN32 

Sinds 1981 bestaat het Italiaanse merk Replay en is gespecialiseerd in jeans. De Replay M914 Anbass Jeans is voorzien van innovatie en expertise. In de collectie van Replay vind je dan ook veel variërende jeans modellen, waaronder de M914 Anbass Jeans, maar ook de Replay Waitom Jeans. De Replay M914 Anbass Jeans is geschikt voor elke gelegenheid en op variërende manieren te dragen.

Replay M914 Anbass Jeans in meerdere wassingen 

De M914 Anbass Jeans is een klassieke 5-pocket jeans van Replay en is voorzien van subtiele details. Deze Replay M914 Anbass Jeans heeft een slim fit en een regular waist en is te verkrijgen in variërende wassingen. Ga voor de donkere varianten Used, Black en Blue of kies voor een lichtere wassing, zoals Light Used en Dirty.

Replay M914 Anbass Jeans online kopen 

Bij OPEN32 vind je de uitgebreide Replay collectie met daarin natuurlijk ook de M914 Anbass Jeans. Bekijk de jeans in één van onze 65 winkels en ervaar persoonlijke service én maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem! Bestel jouw Replay Jeans gemakkelijk online: achteraf betalen, gratis verzending vanaf 132 euro en gratis retourneren.