PME Legend Greyhound Jeans

1 producten

PME Legend, hét jeansmerk voor mannen. Na de succesvolle PME Aviator Jeans en Commander Jeans, lanceert PME Legend de PME Greyhound Jeans. Dit nieuwste jeansmodel uit de PME Legend collectie is geïnspireerd op de luchtvaart, heeft een straight fit, een authentieke look en draagt erg comfortabel.

De PME Greyhound Jeans is een 5-pocket model dat bekend staat om zijn authenticiteit en de comfortable fit. Een must-have voor iedere gelegenheid! De verschillende PME Legend Greyhound modellen zijn verkrijgbaar in diverse wassingen bij OPEN32.

  • PME Legend
    € 99,95 € 49,99
    Bekijk & shop

    Meerdere maten beschikbaar

PME Legend Greyhound Jeans 

Het jeansmerk PME Legend lanceert na de bekende PME Legend Aviator Jeans en PME Legend Bare Metal Jeans, nu de nieuwe PME Legend Greyhound Jeans. Een traditioneel jeansmodel uit de PME Legend collectie, volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke details. Laat je inspireren door de Greyhound in onze OPEN32 & BLUE32 winkels, of shop de Greyhound online.

PME Legend Greyhound Jeans 

De PME Legend Greyhound jeans is een traditioneel 5-pocket model met regular fit en comfortable thigh. De Greyhound staat bekend om zijn comfortabele fit en dus onmisbaar in je kast! Een dag op het werk, thuis op de bank of een avond op stap met vrienden? De Greyhound Jeans is authentiek, comfortabel en past bij elke gelegenheid. De Greyhound Jeans combineren met andere prachtige producuten van PME Legend? Dat kan. Neem een kijkje bij de PME Legend artikelen.

Bij OPEN32 is de Commander verkrijgbaar in meerdere wassingen, verkrijgbaar in alle OPEN32 & BLUE32 winkels én online.

PME Legend Greyhound Jeans online kopen 

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie! Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Greyhound Jeans gemakkelijk online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 & BLUE32 winkels.